Функція «Я хочу спілкуватися» в Однокласниках — що це значить

20

Зовсім недавно в соціальній мережі «Однокласники» з’явилося чергове нововведення — значок «Я хочу спілкуватися» над повідомленнями. Сьогодні ми розповімо що означає ця функція, скільки в ній користі. Також покажемо, як при бажанні можна прибрати.

Статус-функція «Я хочу спілкуватися» OK.ru

Що це таке?

Отже, розробники однокласників постійно вводять додаткові нововведення, хоча і не всі з них добре сприймаються користувачами. На цей раз вони вирішили змінити вид діалогів, додавши до них опцію , яку умовно можна назвати «масовими повідомленнями».

Я хочу спілкуватися — це нова функція, яка дозволяє знайти серед своїх друзів тих, хто не проти завести активний діалог. Опцію можна використовувати для відправки спільних послань, питань і створення тим. Такі статуси будуть видні всім вашим друзям, які підключені до цього режиму. При цьому, у них на іконці повідомлень буде з’являтися червона блискавка. Ваше послання буде відображатися протягом 24 годин і його зможе прочитати будь-хто.

Якщо хто-небудь з підключених друзів залишить через «ЯХО» повідомлення, то в окремому вікні ви побачите його аватар з зеленим значком, клікнувши по якому, ви відкриєте діалог з цією людиною.

Функція «Я хочу спілкуватися» в Однокласниках — що це значитьВаш статус відразу ж буде відео іншим

Як прибрати цей значок?

Я переглянув безліч інформації з приводу видалення значка «Я хочу спілкуватися» зі своєї стрічки діалогів, але ніякої інформації немає. Також вивчив налаштування повідомлень, але там навіть немає згадки про нову опцію.

  • Все що ви можете зробити — це прибрати себе з цього режиму. Зробити це просто — наведіть курсор на полі повідомлення та натисніть на що з’явився хрестик. Після цього ви пропадете зі списку, але сама рядок функції залишиться на місці.

    Функція «Я хочу спілкуватися» в Однокласниках — що це значитьВидалення статусу стрічки

Висновок

Наскільки корисна ця функція, я не беруся сказати, але як на мене, вона зовсім не заважає. Багато ж користувачі не зрозуміли сенсу функції «Я хочу спілкуватися» і хочуть просто його відключити і забути. Можливо, зараз розробники самі вирішують, чи варто залишати її чи ні, аналізуючи дії акаунтів.